COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Boala Lyme


Infricosatoarea boala Lyme mai este cunoscuta si sub denumirea de „boala cu 1.000 fete” sau borelioza. Ea a afectat deja peste 8.500 de romani si continua sa faca victime. Boala Lyme se contacteaza din cauza muscaturii unei capuse infectate de bacteria Borrelia Burgdorferi. Insa, doar o mica parte din cei muscati se imbolnavesc de aceasta afectiune infectioasa.

Simptome boala Lyme

Primele simptome ale bolii apar dupa 1 – 4 saptamani de la muscatura si sunt asemanatoare gripei insotite de eruptii cutanate. Cu cat boala este depistata mai tarziu, cu atat ea poate trece in faza cronica si va afecta organismul din ce in ce mai agresiv. La aceasta etapa, simptomele sunt dure si merg pana la pierderi de memorie si imposibilitatea de a actiona muschii fetei. Diagnosticarea boreliozei se face prin analize de sange dedicate, deoarece oamenii pot uita ca au fost muscati sau pot sa nu aiba simptome, in prima faza a bolii. Insa, daca este ignorata, boala Lyme va ajunge la stadii avansate de evolutie, cu complicatii greu de descris.

Cum te afecteaza boala Lyme

Boala Lyme iti poate transforma radical viata, dar, daca ai produsul potrivit alaturi, poti controla sau chiar te poti vindeca de aceasta afectiune. Poate ca sanatatea iti pare o iluzie, atunci cand boala Lyme a inceput deja sa se manifeste. Insa, un tratament cu Ormus Pure va avea grija de organismul tau. O cura de sase luni cu Ormus Pure va reduce senzatia de oboseala si lipsa de energie si ajuta la functionarea sistemului muscular.
Un astfel de tratament cu „medicamentul universal” poate face diferenta intre un om care nu se poate ridica din pat si nu isi poate aduce aminte de anumite aspecte si unul a carui boala este in curs de vindecare. Medicii prescriu, in faza incipienta a bolii, antibiotice. Apoi, medicii ofera tratamente pe termen lung. Ormus Pure nu doar ca nu va interveni in actiunea acestora, insa va diminua efectele adverse ale medicamentelor asupra ficatului.
Borelioza poate da nastere la afectiuni de sine statatoare, cum ar fi artrita, conjunctivita sau problemele cardiace. Ele iti pot ingreuna viata, insa pot fi controlate, cu ajutorul Ormus Pure. Ormus Pure te va ajuta sa lupti cu aceasta infricosatoare boala si va avea grija ca, in aceasta batalie, sa ai cat mai multe arme de partea ta.