COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Cancer pulmonar


Cancerul pulmonar este una dintre principalele cauze de deces, in intreaga lume. Motivul aparitiei sale, din nou din pacate, este clar: fumatul. Nefumatorii, totusi, sunt expusi riscului aparitiei acestei infioratoare boli, din cauza profesiei, sexului si rasei, poluarii atmosferice, mostenirii genetice si a dietei. Numarul tigarilor fumate si perioada de consum de tutun, varsta si concentratia de nicotina din tigari sunt factorii de risc, care pot determina aparitia bolii.
Medicii cunosc mai multe tipuri de cancer pulmonar, printre care cel cu celule mici, care se cresc si se inmultesc rapid. Apoi, cancerul cu celule non-mici este si cel mai des intalnit. Cel din urma poate fi sub forma de carcinom cu celule mici, adenocarcinom si carcinom cu celule mari nediferentiate. Cei care sufera de cancer pulmonar au marele dezavantaj ca descopera boala mult prea tarziu ca sa mai poata supravietui mai mult de 5 ani. Cifrele arata ca doar circa 14% dintre cei diagnosticati ajung la pragul de o jumatate de deceniu.
Celulele care se dezvolta in jurul plamanilor se constituie intr-o tumoare care, incet-incet, acapareaza intreg plamanul si duc la deces. Tratamentul pentru cancer pulmonar este cunoscut si traumatizant. Aproape la fel de deranjante sunt si simptomele: o tuse agresiva, o expectoratie sangvinolenta, dureri toracice, dispnee, infectii pulmonare repetate si nu numai. Diagnosticarea este, de aesmenea laborioasa si include radiografii, tomografii, scintigrafie osoasa si rezonanta magnetica nucleara (RMN).
Celor care sufera de cancer pulmonar nu le sunt necunoscute cuvinte ca lobectomii, radioterapie, chimioterapie si bronhoscopie interventionala cu laser. Daca ati ajuns deja la aceste interventii, atunci stiti si ce efecte dezastruoase au pentru sistemul imunitar si, per total, pentru intreg organismul si psihicul.

Cum ajuta Ormus M-Complex persoanele cu cancer pulmonar

In aceste situatii ai nevoie de Ormus M-Complex, produsul complet care poate vindeca inclusiv cancerul de plamani. Concentratia de aur, iridiu si rodiu din „hrana zeilor” au afecte in fata bolilor ca artrita, cancer pulmonar, reumatism si nu numai. O lingurita de Ormus M-Complex luata in fiecare zi iti va creste arcuitatea mentala, regenera tesuturile, va vindeca dependentele si va micsora durerile. Toate aceste efecte iti vor readuce viata sanatoasa pe care o cautai, atunci cand ai aflat de cancer.