COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Chisturile ovariene si tratamentul Ormus


Chisturile ovariene apar foarte frecvent la femeile tinere, active sexual, de cele mai multe ori ca formatiuni benigne (necanceroase), care dispar in timp. Si la menopauza mai pot aparea chisturi ovariene si numai 5%-6% din aceste cazuri sunt maligne (canceroase).

Chisturile ovariene reprezinta o afectiune foarte des intalnita, fiind a doua cauza de consultatie ginecologica. Situatia critica a patologiei ovariene este reprezentata de tumori, unde produsele ORMUS sunt foarte eficiente atat pentru prevenire dar mai ales in timpul tratamentelor medicale de specialitate. Cancerul ovarian nu poate fi depistat prin teste specifice asa cum se intampla in cazul cancerului de san si al cancerului de col uterin. Contrar a ceea ce cred pacientele, ecografia nu este un examen de certitudine pentru screeningul cancerului de ovar.

Simptomele sunt banale, deseori fiind de natura digestiva. Pacienta se plange in general de disconfort abdominal, balonari, gaze, dar si de oboseala, lipsa poftei de mancare. ORMUS a ajutat in numeroase cazuri de probleme genitale inclusiv de chist ovarian. Nu doar ca a eliminat chistul dar a dus si la completa refacere a ovarului asa incat consumatoarele care doreau copii dar nu puteau datorita chistului ovarian, au putut concepe dupa un timp surprinzator de scurt de perioada de cura…

In sectiunea MARTURII veti gasi cateva relatari despre acest subiect spuse chiar de persoanele implicate. Una din explicatiile datorita careia ORMUS ajuta asa de bine in probleme de chist ovarian dar si ovarelor in general este ca elementele momoatomice ce sunt continute in ORMUS printre care cele mai importante aurul,iridiul si rodiul ajuta foarte bine glandele.

De acee rezultate foarte bune si in problemele de prostata (VEZI AICI), glanda tiroida sau pancreas. Unul din produsele ce ar trebui alese de femeile cu probleme de chist ovarian ar trebui sa fie ORMUS COPPER (vezi AICI) care pe langa elementele monoatomice mai sus amintite contine si cupru monoatomic si cupru coloidal despre care se stie ca lipseste la majoritatea femeilor cu chisturi ovariene.

Citeste mai multe despre chisturi ovariene pe Wikipedia