COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Spondiloza cervicala si tratamentul acesteia cu Ormus


SPONDILOZA. O boala care deranjeaza mai nou si de la varste tinere. Auzim destul de des despre dureri de ceafa sau umeri, despre migrene si nu stim ca de cele mai multe ori de vina este spondiloza cervicala.

Durerea localizata in zona cefei si lipsa mobilitatii totale a gatului sunt principalele simptome ale spondilozei cervicale. Mai exista si spondiloza lombara sau dorsala dar cea cervicala este cea care trebuie luata in serios pentru ca afecteaza circulatia sangelui catre cerebel si deci poate afecta echilibrul. Spondiloza este o afectiune reumatica degenerativa ce poate fi tratata cu ORMUS.

Chiar daca se crede ca spondiloza cerivcala, fiind de natura reumatica nu s-ar vindeca, cazuistica cel putin in cazul consumatorilor de ORMUS arata altfel. Pentru spondiloza cervicala, vertij, dureri de spate, mobilitate redusa exista o multitudine de marturii pe site mai ales la produsul ORMUS PURE si ORMUS GOLD.

Am amintit si de mobilitate redusa pentru ca daca spondiloza nu este tratata la timp si cu atentie poate afecta si radacinile nervoase din coloana vertebrala ce pleaca spre umeri si maini si poate ajunge chiar si pana acolo incat sa afecteze nervii degetelor. In acest caz cei ce sufera de astfel de forma severa de spondiloza pot avea dificultati in apucarea obiectelor si chiar si in miscarea bratului intreg.

Despre ORMUS s-a scris ca este un regenerator in general dar mai cu seama si in mod prioritar al nervilor si oaselor. Astfel explicam efectul miraculos al consumului de ORMUS resimtit de suferinzii de spondiloze de toate felurile, care se manifesta in doar cateva saptamani cateodata, ba chiar si in cateva zile.

Recomandam cu incredere tuturor celor ce sufera de boli ale oaselor (nu doar spondiloza) sa incerce macar o cura cu ORMUS de doua luni, adica o sticluta de 100 de ml pentru ca este o sansa reala de resimti viata in mod placut, fara dureri care par ca nu se mai termina.