COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Tratament Artroza cu Ormus Gold


Artroza este una din cele mai frecvente afectiuni cunoscute la om. Este o boala degenerativa a articulatiilor, care afecteaza milioane de oameni, si din pacate tendinta este crescatoare.

Mai mult de jumatate din cei cu varsta de peste 65 de ani au artoza cu diverse grade de severitate iar din acestia 3/4 sunt femei. Simptomele artozei sunt legate de dureri in articulatii mai ales dupa o perioada mai lunga de inactivitate sau chiar la scularea din somn, rigiditate in miscari, uneori aparitia de umflaturi in jurul degetelor sau al genunchilor.

Cauza este cartilajul ce imbraca capetele oaselor care odata cu timpul devine nelubrifiat, isi pierde elasticitatea si ca urmare mult mai vulnerabil la uzura. Ceea ce e de remarcat este faptul ca lipsa lubrifierii duce in timp la deteriorarea cartilajelor care devin rugoase, se freaca efectiv unele de celalalte si se macina. Se ajunge intr-un final la descoperirea capetelor osoase care se vor ingrosa in mod asimetric, creand excrescente osoase sau pinteni.

Oasele astfel modificate vor produce blocaje in miscare si ceea ce este mai grav, dureri insuportabile. Despre ORMUS si artroza s-au scris multe articole, modul presupus de actiune, efectele lui impresionante in atenuarea durerilor, marirea mobilitatii, somn odihnitor, incalzire rapida dupa somn.

 

Artroza este cea care transforma articulatiile intr-o problema zilnica si continua. Dar, pe cat este de deranjanta, pe atat este si de raspandita. Artroza genunchiului, in mod special, va poate impiedica sa va desfasurati cele mai comune activitati. Iar atunci cand o durere va apasa constant, pe parcursul zilei, va schimba si starea de spirit si va impiedica sa va bucurati de fiecare clipa. Tratamentul de 6 luni cu unul dintre produsele Ormus nu va vindeca doar artroza, ci si orice alta afectiune care va poate ameninta corpul si mintea.

Artroza cervicala este o alta cauza a unor seturi de dureri aproape insuportabile, pe care o mare parte dintre cei de peste 65 de ani sunt nevoiti sa o suporte. Si indura aceste chinuri luni in sir, fara sa stie ca exista un tratament pentru ele, care le va revigora corpul, mintea si spiritul. Vindecarea este posibila cu o cura de 6 luni cu unul dintre produsele pe baza de Ormus.

Ormus Gold si Ormus M-Complex sunt ideale pentru tratamentul artrozei. Oasele dumneavoastra vor fi ca noi si isi vor recapata rolul de ajutoare in miscare, si nu generatoare de probleme.

Marturii gasiti si in josul paginilor produselor ORMUS GOLD si ORMUS M- COMPLEX dieta tratament 6 luni, dar si in cadrul rubricii generale MARTURii.