COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Tratament Coxartroza cu Ormus


Coxartroza este o afectiune cronica degenerativa a soldului care se mai numeste si artroza soldului sau artroza coxofemurala. La inceput durerile sunt mai vagi si apar la schimbarea de pozitie: la ridicarea din sezut sau la asezare. Cu timpul insa durerea se premanentizeaza si din cauza ei miscarea articulatiei in mers devine limitata si apare schiopatatul.

Tot in fazele de inceput durerile apar in miscare si inceteaza in repaus, dar in fazele avansate durerile sunt continue, persistand la repaus si chiar noaptea. Vezi marturia doamnei Veronica din Bucuresti in josul paginii produsului ORMUS GOLD.

Ca si in cazul artrozei ORMUS actioneaza prin forma sa monoatomica asemanator unui accelerator de mare viteza atragand din univers foarte multa energie fotonica ce se poate transforma in organism in diverse forme de agregare specifice organelor cu disfunctionalitati.

Mai mult s-a spus chiar ca forma lui de agregare este tetraedrica si deci asemanatoare cu cea a siliciului care se stie ca se transforma in organism in calciu, de fapt in singura forma complet asimilabila a acestuia. Coxartroza se poate tine sub control foarte bine prin consumul de ORMUS sub forma de cure de cate 6 luni si daca se va mai completa dieta si cu sucuri din frunze verzi (iarba de grau, marar, patrunjel, urzica moarta, papadie, etc) atunci vor fi efecte care depasesc asteptarile.

Trebuie retinut ca oricare din tipurile de ORMUS ce la gasiti in sectiunea PRODUSE, vor regenera in timp tesuturile distruse de coxartroza si de artroza in general pentru ca incepand cu ORMUS PURE, toate produsele contin aur, iridiu si rodiu monoatomic, diferenta facand-o adaosurile ce revin fiecarui produs in parte.

Citeste mai multe despre coxartroza aici.”