COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Tratament Ormus pentru Glanda Tiroida


Pacienții care suferă de afecțiuni ale glandei tiroide au variații ale nivelului energetic, au intoleranță la frig sau căldură, variații ale tonusului muscular, labilitate emoțională sau probleme cu greutatea corporală. In ceea ce priveste labilitatea emotionala aceasta se manifesta in principal prin atac de panica de diferite tipuri. De cele mai multe ori constatam disconfort la nivelul gatului cu senzatie de nod in gat sau ceea ce popular se numeste “ghiara in gat”.

La acest capitol cura cu ORMUS a avut intr-adevar nenumarate rezultate, multe din ele scrise in sectiunea “MARTURII”. Afecțiunile glandei tiroide se manifestă prin modificări calitative sau cantitative ale secreției hormonale, mărirea tiroidei (gușă) sau ambele.

Secreția insuficientă de hormoni tiroidieni este denumită hipotiroidie sau mixedem, însotită de scăderea consumului caloric (hipometabolism). Secreția excesivă de hormoni tiroidieni determină hipertiroidie sau tireotoxicoză și hipermetabolism.

O explicatie prin care ORMUS poate regenera glanda tiroida, este ca elementele monoatomice ce il compun actioneaza in mod direct asupra componentei glandei in sine , dar ceea ce este cu adevarat fascinant este ca ORMUS actioneaza in acelasi timp si asupra glandei hipofize care are un rol hotarator in dirijarea tuturor celorlalte glande, inclusiv glanda tiroida.

Aurul monoatomic ce este continut in oricare din tipurile de ORMUS oferite de noi va actiona pentru calmarea starilor nervoase prin secretia de hormoni antistress si va aduce senzatia de relaxare si bine. Glanda tiroida exact de asta are nevoie pentru a functiona corect : de liniste si relexare.

Daca ar fi totusi sa recomandam unul din produsele noastre care ajuta cel mai mult glanda tiroida atunci ar fi ORMUS COPPER. Este stiut ca elementul Cupru ajuta pe langa altele la reglarea functiei glandei tiroide si hipofiziare Mărirea glandei tiroide (gușa) poate fi generalizată sau focală:

Gușa tiroidiană poate comprima structurile învecinate de la nivelul gâtului sau mediastinului. Glanda tiroidă produce doi hormoni principali, tiroxina și tironina, care atunci cand sunt secretati corect:

  1. stimulează metabolismul general,
  2. au influență asupra vitezei cu care este utilizată energia în corp și a producerii de proteine,
  3. influențează asupra termoreglării organismului,
  4. stimulează la copii creșterea scheletului,
  5. influențează compoziția sângelui,
  6. intensifică excitabilitatea sistemului nervos față de alți hormoni.

 

Citeste mai multe despre glanda tiroida pe Wikipedia