COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Tratament prostata cu Ormus Pure


Prostata este o glanda  aflata la intersectia dintre aparatul urinar si cel reproducator masculin. Prostata contribuie prin secretiile sale cu pana la 30 la suta din cantitatea de sperma. La 20 de ani prostata are un volum de 15 cm3 si seamana cu o castana.

Cu trecerea anilor secretia de testosteron scade si are loc o inversare a productiei hormonale astfel incat prostata se mareste ca volum si devine mai dura, mai putin elastica. In acest caz vorbim de binecunoscutul adenom de prostata. Aceasta afectiune deranjeaza deoarece prostata marita apasa pe uretra ce trece chiar prin mijlocul ei creand dificultati la urinare. Cura cu ORMUS PURE, datorita elementelor monoatomice ce le are in componenta, a dus la reducerea prostatei in doar doua saptamani asa incat in cea de-a treia saptamana urinarea a devenit normala.

Adenomul de prostata est o afectiune frecventa a sexului masculin,intalnita intr-un procent de 10 la barbatii in jurul varstei de 40 de ani si peste 70 la suta la barbatii de peste 80 de ani.

Marirea volumului prostatei (hiperplazia benigna sau adenomul), dar si cancerul prostatei sunt intr-o stransa legatura cu consumul crescut de grasimi atat cele animale cat si unele vegetale cum ar fi cele care contin predominant acizi grasi polinesaturati linolici (spre exemplu acidul linolic reprezinta 65 la suta din acizii grasi ai uleiului de floarea soarelui). Cresterea consumului de grasimi determina cresterea nivelului de hormoni estrogeni care pot duce la proliferarea exagerata a celulelor prostatei.

In ceea ce priveste afectiunile maligne legate de prostata, ORMUS a dat rezultate remarcabile si de aceasta data, dar in acesta cazuri a fost folosit produsul M-COMPLEX, administrat in cele mai multe din cazuri pe langa tratamentele medicale clasice. Exista si in aceste cazuri cateva MARTURII AICI.

Cititi mai mult despre prostata aici.