COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Efecte ale consumului de ORMUS


Actiunea ORMUS-ului asupra corpului, mintii si spiritului

Am avut ocazia la o expozitie organizata la Brasov sa testez in timp real pe propria persoana actiunea ORMUS-ului asupra campului energetic cu ajutorul unui aparat de fotografiat aura.

aura-inainte-si-dupa-ingestie-ORMUS1

Mai exact este vorba de influenta imediata a produsului M-Complex asupra fizicului, mintii si spiritului. Mai sus aveti imaginea aurei inainte de ingestia unei lingurite din produs urmata de a doua fotografie facuta la doar 2 minute dupa ingestia unei lingurite de ORMUS M-complex.

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre interpretarea aparatului in acest articol publicat pe blogul nostru.


 

Pe termen lung, consumatorii de ORMUS au inregistrat efecte cuantificabile in stoparea evolutiei si chiar elimiarea totala a bolilor. Consumul de ORMUS suspendat in aur coloidal si intarit cu aur monoatomic (GOLD) s-a dovedit a fi un bun remediu pentru depresie si neuropatietratament pentru osteoporoza, reumatism, dureri oase, dureri articulare, artrita, guta.

ORMUS-ul in suspensie de cupru coloidal si intarit cu cupru in forma monoatomica (COPPER) a fost un bun tratament impotriva problemelor datorate circulatiei periferice, vene varicoase si boli ale sangelui, deasemenea un remediu pentru cazuri de psoriaziszona zoster sau acnee.

Iar ORMUS-ul intarit cu aur MONOATOMIC, rodiu MONOATOMIC si iridiu MONOATOMIC (M-COMPLEX) a inregistrat rezultate remarcabile in cazuri si stadii diferite de cancer si diabet sau atac de panica. David Hudson afirma: „Pot sa vad spun ca pacientii cu cancer metastaza de grad 4 au luat oral si dupa 45 de zile nu mai aveau cancer nicaieri in corp.” …click aici pentru a citi mai multe despre ORMUS

SEAN ADAM, director si cercetator al institutului Alfa Learning Institute spune despre ORMUS:
Ceea ce vedem aici este cu adevarat uimitor. Testele arata ca efectele (ORMUS-ului) sunt ultra eficiente, efectul fiind IMEDIAT si CUMULATIV.

Efectele generale constatate in timpul testarilor la toate produsele pe baza de ORMUS oferite de noi sunt fara exceptie:

Pe langa acestea, fiecare produs in parte mai stimuleaza in plus diferite zone ale organismului, iar in functie de substantele specifice adaugate vor stimula si mai mult: