COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Termeni si conditii


 

Bine ati venit pe site-ul www.auruldacilor.com. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Propietarul website-ului www.auruldacilor.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Date de contact

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
-pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, informatii despre produse.

 

Servicii oferite

Prin intermediul Site-ului www.auruldacilor.com oferim un serviciu de informare si testare prin care vizitatorii au posibilitatea sa achizitioneze si sa testeze produsele afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul auruldacilor.com .Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.auruldacilor.com vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza. In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor

Propietarul domeniului www.auruldacilor.com este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icons, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sau sunt licentiate pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

Propietarul va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea lui. Aceasta licenta nu include:

PROPIETARUL va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie propietarul sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau depreciativa. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii  fara acordul prealabil scris al propietarului Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al proprietarului.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre propietar pe o baza „asa cum este” si „atat cat este disponibila”. Propietarul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la auruldacilor.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, propietarul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Propietarul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Propietarul nu acorda nici un fel de garantie pentru utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Acces si inregistrare

www.auruldacilor.com poate fi accesat in mod gratuit, iar comandarea de produse nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite,primirea newsletterului www.auruldacilor.com sau verificarea situatiei comenzilor proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.auruldacilor.com.

Daca folositi acest site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Daca sunteti minor nu va inregistrati ca utilizator si nu faceti comenzi in nume propriu. Puteti folosi serviciile oferite de site-ul nostru numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul www.auruldacilor.com, sunteti obligat sa:

a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

b) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, propietarul are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Propietarul isi rezerva dreptul fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral n responsabilitatea dumneavoastra.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorul site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri

Date personale

Lansarea unei comenzi sau inregistrarea ca utilizator al www.auruldacilor.com va presupune solicitarea unei serii de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, dar si alte informatii cu caracter personal. Propietarul se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Propietarul va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.auruldacilor.com, privind evolutia si starea comenzilor, precum si pentru a instiinta utilizatorii in legatura cu ofertele curente, sau pentru trimiterea de felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Preturi,Donatii, livrare, metoda de plata

Produselor oferite de www.auruldacilor.com sunt la preturi ce nu contin TVA. La aceste sume se adauga taxa de transport de 20 lei indiferent de locatie. Alte costuri suplimentare nu mai exista. Daca cineva va pretinde alte costuri suplimentare va rugam sa ne instiintati imediat. Propietarul isi rezerva dreptul sa modifice sumele asa cum considera, fara notificari sau explicatii.

Livrarea se face doar prin curier rapid, la adresa specificata in comanda.

Plata produselor comandate se face ramburs la livrare.

Donatiile se fac in contul afisat pe site.

Declinarea responsabilitatii

Propietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site. In plus, imaginile prezentate pe site au rol de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de acestea in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Propietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de administrarea necorespunzatoare a produselor oferite pe portalul www.auruldacilor.com. Nefiind vorba de suplimentare alimentare administrarea produselor se face pe proprie răspundere, noi nu facem recomandări, doar sugestii de dozaj.Prin aceasta informare ne absolvim de orice raspundere.

Site-ul nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor despre produse pe care utilizatorii le posteaza, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care violeaza prezentul contract sau este in alt mod incompatibil cu scopul acestui portal. Cu toate acestea, propietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

Propietarul nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate, si in consecinta isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a siteului

 

Propietarul nu este responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor etc. In situatia in care pretul produsului sau descrierea au fost introduse gresit in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, propietarul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta solicitantul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Propietarul nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

Propietarul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare anumitor link-uri publicate pe site.

Returnarea produselor

Daca un produs oferit de www.auruldacilor.com este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris la adresa de corespondenta comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

Conform legii nu pot fi restituite produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid asa cum este cazul majoritatii produselor noastre odata ce au fost desigilate.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre vizitator/consumator.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat propietarul pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale proprietarului sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Auruldacilor.com isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati  proprietarului partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul propietarului si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral propietarulsau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Minori

Propietarul nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Propietarul poate incasa sume corespunzator produselor/serviciilor destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala

Propietarul respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati propietarului o notificare care sa cuprinda:

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Forta majora

Propietarul , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa propietarului.Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.auruldacilor.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.auruldacilor.com ,erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.AURULDACILOR.COM SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.AURULDACILOR.COM VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.AURULDACILOR.COM SI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei.