COMENZI LA 0771135371 ŞI SUPORT TELEFONIC LA 0725168758

Prezentari video si aparitii in presa


 

Va invitam sa vizitati pagina blogului ORMUS dedicata aparitiilor in presa si emisiuni TV, seminariilor si prezentarilor sustinute de Dragos Iliescu. De asemenea, in aceasta pagina veti gasi si articolele despre ORMUS publicate in revista Tratamente Naturiste si Revista Felicia.

 


 

Emisiune despre ORMUS, sanatatea corpului, a mintii si spiritului – Iulie 2013

30 de minute de informatii foarte utile celor care constientizeaza importanta sanatatii la toate nivelele. ORMUS poate fi gasit si in natura (in apa, aerul si solurile muntilor si marilor)efectele utilizarii acestora pentru chakre, glande si organe duc treptat la refacerea starii de echilibru fizic, mental si spiritual

 


03 Noiembrie 2012

Emisiune despre istoria produselor ORMUS si a aurului comestibil si efectele utilizarii acestora in medicina veche si actuala pentru imbunatatirea sanatatii si nu numai. Dragos Iliescu invitat pe 3 noiembrie 2012 in cadrul emisiunii dedicate sanatatii la postul de televiziune OTV.

 


 

10 Octombrie 2012

Dragos Iliescu invitat in prima editie a emisiunii Capsula de Sanatate pentru o discutie despre produsele Ormus, aurul monoatomic si beneficiile acestora asupra sanatatii.

 


 

 21 Iunie 2012

Dragos Iliescu, in dicutie cu Florin Condurateanu despre ORMUS, aurul comestibil, elementele monoatomice si efectele acestora asupra sanatatii. Emisiunea „Romanul, Seful Lui Condurateanu” din 21.06.2012 la OTV.

 


 

 10 Mai 2012

Dragos Iliescu, in dicutie cu Florin Condurateanu despre ORMUS, ca invitat la emisiunea „Romanul, Seful Lui Condurateanu” din 10.05.2012 la OTV

 


 

3 Martie 2012

Prezentarea „Ormus, aurul monoatomic si efectele lui asupra fizicului si psihicului” din cadrul Festivalului Body Mind Spirit 2012, Sala Palatului, Bucuresti

 


 

30 August 2010

Prezentare ORMUS sustinuta cu ocazia intalnirii cu cititorii revistei Lumea Misterelor. Puteti urmari in continuare slide-urile si filmarea prezentarii realizate cu aceasta ocazie. Va dorim vizionare placuta!

 

 


 

27 Martie 2010

Seminar ORMUS la Body Mind Spirit Festival cu ocazia lansarii cartii ORMUS aur comestibil… ? Adevarul despre Piatra Filozofala. Seminarul si cartea isi propun sa popularizeze elementele monoatomice, sa familiarizeze cititorii cu acestea, asa incat sa reiasa faptul ca ele sunt ca si celelalte substante minerale, componente necesare organismului, proceselor vietii.

 


 

28 Martie 2009

Seminarul ORMUS „Aurul Monoatomic – adevarul despre Piatra Filozofala” la Body Mind Spirit Festival 2009.

In data de 28 martie am sustinut un seminar cu tema „Aurul Monoatomic – adevarul despre Piatra Filozofala” care a avut drept scop informarea publicului interesat despre istoria, redescoperirea, efectele ingestiei si metodele de producere ale elementelor monoatomice. In continuare va invitam sa urmariti filmul realizat cu aceasta ocazie avand convingerea ca veti afla pe parcursul celor 40 de minute suficiente informatii care sa va lamureasca daca consumul de aur, rodiu, iridiu si alte metale rare in stare monoatomica este sau nu necesar organismului uman.